torek, 18. november 2008

MY OWN REVOLUTION FESTIVAL volume 1


To je to, dame in gospodje, Insane Booking & Promotion vam s ponosom predstavlja prvi MY OWN REVOLUTION FESTIVAL, ki se bo odvijal 4. in 5. decembra 2008 v klubu Channel Zero, na Metelkovi v Ljubljani.

Zakaj? Ker vsakdo svojo revolucijo čuti drugače, vsakdo jo sliši in vsakdo na njo pleše drugače. Ta trenutek se naša revolucija sliši tako...

Četrtek 04.12.2008

Prvi festival Insane Booking in Promotion ekipe - dva dni, dvakratno zadovoljstvo za vse, ki jim je blizu kakršnakoli oblika hardcore ali punk glasbe.


THE PLAGUE MASS (metal hardcore, Avstrija)
The Plague Mass so avstrijski D.I.Y. hardcore punk bend, ki v svojo glasbo meša vplive metala in crust-a, vse skupaj pa začinjajo odličnimi političnimi besedili. Člani benda so prej igrali v legendarnih avstrijskih bendih kot so Antimaniax in Pledge Alliance. Ljubljano bodo obiskali v sklopu turneje "LIVING AMONG THE MEAT EATERS", katere cilj je promovirati istoimensko ploščo! Z novim basistom in bobnarjem stari znanci slovenskih underground odrov zvenijo še bolj drveče in jezno.

www.myspace.com/plaguemass


ARGETTI (punk rock, Italija)
Radi bi vam predstavili še en odličen italijanski melodični punk rock četvorec, ki obstaja od leta 2003. Fantje prihajajo iz Vicenze in nas bodo seznanili z novim albumom „Flags Of Karma“, ki so ga pred kratkim posneli in izdali pod okriljem NoReasonRecords iz Milana. Še vedno svež album ki spominja na dobrote kot so Sommerset, Anti Flag, Vanilla Sky in Milencollin s pridihom emocionalnosti Get Up Kids. Album je požel kar velike pohvale, na kot je znano veliki italijanski punk rock sceni, kjer je bendov na stotine vendar so le redki vidni. Obkljukano... vredno ogleda! www.myspace.com/argetti

BLANK FILE (punk rock, Srbija)
BF so mladi punk rockerji iz Beograda, ki se trudijo, da bi čimveč igrali tudi zunaj Srbije. Njihova glasba je podobna kalifornijskemu punk zvoku, ki je speven in gre zlahka v uho. Kmalu bodo tudi iz vaših ust prihajala besedila tega mladega punk benda.
www.myspace.com/blankfileband

KRESHESH NEPITASH (hardcore, Trbovlje)
KN so trboveljski junaki hardcora. Potem ko so preminili NOT THE SAME in ko so RED FIVE POINT STAR odšli iz ska punka v še bolj ska in rockabilly vode, je v Trbovlju ostala praznina na hardcore sceni. Vse do pojava KN. Do danes so nanizali kar lepo število koncertov, tako doma, kot v tujini. Med njihove najbolj odmevne špile spada tudi koncert v Beogradu, kjer so podprli izdajo kompilacije na kateri tudi sami sodelujejo "UNITY CALL FOR THE WHITE CITY". Kratko pred tem so KN izdali tudi svoj prvenec "LIFE IS ON THE LINE". Z zamenjavo kitarista pa so postali še zrelejši in močnejši, kar je dokazal njihov najnovejši komad "City of Despair". KN igrajo jezen hardcore v stilu Sick Of It All in Terror - THC (Trboule Hard Core) Motherfuckers!!! www.myspace.com/kresheshnepitash

Vrata: 20.30

Start: 21.00

Vstopnina: 7 €


Petek 05.12.2008


Nastopajo:
BOYSCLUB (indie rock, Avstrija)
Avstrijski emo punkerji se k nam vračajo po skoraj treh letih. Z novim ploščkom "At The Edge Of Silence" bodo vas pozibavali z melodijami in ritmi, ki spominjajo na Samiam in Jimmy Eat World. www.myspace.com/boysclubrocks

SIZIF (screamo hardcore, Hrvaška)
Sizif je stranski projektčlanov Debeli Precjednik in This Day Will Burn ter zdaj že pokojnih COG. Njihova glasba je energična, strastna in čutna. Tudi Sizif nam ponujajo še svež plošček. CD z imenom "Nemoj" je bil izdan za hrvaško založbo DIRTY OLD EMPIRE iz POžege, ki je znana po tem, da vsako leto organizira Dirty Old Festival, ki je gostil tudi Argies, Strung Out, No Means No in veliko drugih, skratka, DOE je zakladnica dobre underground glasbe, kar dokazuje tudi s tem, da je pod okrilje vzela tudi bend SIZIF.
www.myspace.com/sizifaner

CURSE OF INSTINCT (metal hardcore, Maribor)
COI so staroste slovenske hardcore scene. Igrajo melodični deathmetalcore, kakršnega smo vajeni od skandinavskih bendov. Po dolgem času se spet vračajo v Ljubljano, kjer bodo podžgali vaše pete, mosh pit je zagarantiran.
www.myspace.com/curseofinstinct

FINAL APPROACH (old school hardcore, Krško)
Final Aproach so oldskul hardcore bend iz Krškega in trenutno tudi najglasnejši bend iz te okolice. Hitri ritmi, drveče kitare in besen vokal so znamenite za ta domači bend. Ne smemo pozabiti tudi noro odrsko predstavo, ki vsakič napolni plesišče in marsikoga bo zajel celo drveči circle pit.
www.mypsace.com/xfinalapproachx

SLOVINJEN (fantasy punk, Celje)
Mlad celjski bend se bo v Ljubljani predstavil drugič. Svojo glasbo sami imenujejo fantasy punk. Vinjeni Slovinjen vas bodo segrevali v uvodu tega večera.
www.myspace.com/slovinjen

Start: 20.00

Vstopnina: 9 €

Ni komentarjev: