nedelja, 25. september 2011

01.10.2011 - Astpai, Soey, Still Bleak @ TOVARNA ROG

Pozdravljeni!!!! Novosti v kampu INSANE BOOKING & PROMOTION

Po dolgem času se k nam vrača eden od najbolj delavnih evropskih bendov - Astpai iz Wr. Neustadta. Fantje, ki so končno uspeli najti stalno postavo, zadnje mesece turajo po Evropi. Pred nekaj tedni jih je bilo mogoče gledati skupaj z odličnimi kanadskimi THE FLATLINERS s katerimi so odigrali vse avstrijske in nemške koncerte, da bi proslavili njihovo najnovejšo izdajo split 7 inčni plošček skupaj z prej omenjenimi kanadčani. Na plošči Astpai priredijo 2 pesmi The Flatliners, kanadski prijatelji pa dve pesmi od Astpai. Astpai se v sredini meseca odpravljajo tudi na svojo tretjo ameriško turnejo v okviru katere bodo odigrali tudi koncert na vsem znanem THE FEST-u.

Soey, njihovi nasledniki, prav tako iz Wr. Neustadta, so pred kratkim izdali najnovejši cd, ki nosi naslov "Headwind" in ga bodo predstavljali po Evropi v naslednjih mesecih. Še vedno prisegajo na svoj melodični punk hardcore s hripavim glasom in političnim sporočilom.

STILL BLEAK, ki prihajajo iz Ulma v Nemčiji se bodo predstavili v Tovarni Rog drugič, tokrat s kitaristom več. Njihova glasba spominja na mešanico Anti Flag in Venerea. Tudi oni so na evropski turneji in prav veseli bi bili, če jih podprete na tem koncertu.


http://www.astpai.org/
http://soey.bandcamp.com/
http://www.stillbleak.de/

TOVARNA ROG, Trubarjeva 72, LJ
SOBOTA, 1.10.2011
VSTOP: 5e
VRATA: 21.30
START: 22.00

Se vidimo!!!

Ni komentarjev: