ponedeljek, 16. april 2012

WE ARE BACK!!!

Pozdravljni naši punkerji in punkerice!:)
Po dolgem, dolgem času vas spet presenečamo z dogodkom, ki bo kot nek nov uvod v našo nadalnjo borbo proti lenobi in vas obenem vabimo k ponovnemu prebujenju naše male ampak sladke scenice, ki smo jo skozi leta poskušali vzdževati pa naj so bili poskusi uspešni ali pa malo manj! Tudi tokrat v sodelovanju z neumornimi aktivisti na področju kulture AKC METELKOVO!

Napovedujemo!
----------------------------------
16.05.2012
Ljubljana@Menza Pri Koritu

PINK FLAMINGOS (FR)
fantje so svojo pot začeli v juniju 2008. Po nekaj napisanih pesmih so se kar hitro aktivirali na sceni in pričeli igrati koncerte kjerkoli so jih bili pripravljeni sprejeti. V letu 2009 so zamenjali basista in takoj posneli Ep. V letu 2011 pa so v sodelovanju s pariškimi Guerilla Asso izdali 7" plošček. Njihova mešanica novodobnega hardcora s prilivom severno francoskega pristaniškega okolja jih uvršča med ene zanimivejših predstavnikov tamkajšne scene. Skratka, čutnost in energija, ki te kot poslušalca pritegneta v ospredje delujeta kot stikalo že po prvih dveh akordih!
http://www.facebook.com/Pinkflamingosfr
http://www.myspace.com/pinkflamingosfr

------------------------------------------------------

20.06.2012
Ljubljana@Gromka
ASTPAI (A)
Verjetno najbolj aktiven punkrock band na evropskih tleh. Pri nas smo jih gostili lansko leto v Oktobru in ker jih imamo radi, prav tako kot njihovo mešanico pozitivnega punkrocka smo jih povabili tudi letos. Kot vsako leto se bodo Astpai skupaj z energičnimi hardcorovci iz Philladephie, US odpravili na turnejo po evropi in ustavili se bodo v Gromki in nas poslužili s prijaznimi obrazi ter svežimi rifi. Astpai tokrat v malo drugacni zasedbi z novim basistom (Bernhard - Brackets Closed). Maja letos se jim obetaja nov izid z naslovom »Efforts and Means«.
http://www.astpai.org/
http://astpai.bandcamp.com/ 
http://www.myspace.com/astpai

ONE WIN CHOICE (US) – JUMPSTART REC. (US)
ze 4. v evropi! uporniški, politični hc band, ki skozi svojo glasbo izraža ogorčenost nad današnjo situacijo. Fantje so odprtega srca in dobrih namer poleg tega pa igrajo dobro muziko!
http://www.facebook.com/onewinchoice 
http://onewinchoice.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/onewinchoice


Ni komentarjev: